Πρόγραμμα Erasmus+ “Παιχνιδοκεντρική μάθηση: Εργαλεία και εφαρμογές”

Κινητικότητα εκπαιδευτικών στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+

To Δημοτικό Σχολείο Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με θέμα

                        “Παιχνιδοκεντρική μάθηση: Εργαλεία και εφαρμογές”

πραγματοποίησε την κινητικότητα εκπαιδευτικών στη Βαρκελώνη της Ισπανίας τη χρονική περίοδο από 5/3/2023 έως 11/3/2023. Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην κινητικότητα ήταν η Διευθύντρια του σχολείου κ. Κουφογιάννη Ζωή και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Τριανταφύλλου Αθανάσιος,  Γαλάνης Βασίλειος,  Πουλιανίτου Στυλιανή, Βρόντου Ιωάννα, Πανταζοπούλου Πολυξένη και Παπαευθυμίου Ευδοκία

Κατά τη διάρκεια της κινητικότητας οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν πρόγραμμα  μαθημάτων με τίτλο «Παιχνιδοκεντρική μάθηση: Εργαλεία και εφαρμογές», διάρκειας πέντε ημερών. Η θεματολογία των μαθημάτων αφορούσε δραστηριότητες που σχετιζόταν με πρακτικές διδασκαλίας που βασίζονται στη παιχνιδοκεντρική μάθηση και την εκμάθηση εφαρμογών και εργαλείων μέσω της πλατφόρμας moodle.

Εκτός από τα μαθήματα οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν συναδέλφους εκπαιδευτικούς άλλων ευρωπαϊκών σχολείων, να ανταλλάξουν ιδέες και να συζητήσουν μαζί τους για τη δομή και το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών συστημάτων της χώρας τους καθώς και για νέες μεθόδους και πρακτικές διδασκαλίας και να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα και τα πολιτισμικά στοιχεία της περιοχής.

Μένουμε Ασφαλείς!

Μένουμε Ασφαλείς

Χρήσιμες Ιστοσελίδες

Αρχείο